18.12.2020

Новорічне привітання

Представники ДЮГО "МІСТ" та учні молодших класів записали відеопривітання для батьків та вчителів. Відеоролик був розісланий в усі батьківські групи та виставлений на відеохостингу YouTube.

20.11.2020

День "Гідності та свободи"

Активісти шкільної організації самоврядування разом с класними керівниками підготували та проведи день "Гідності та свободи". Під час уроків учні дізналися історію цього свята. За допомогою ігрових форм класні керівники розповіли про витоки та значення термінів "гідність" та "свобода" у патріотичному розуміння цих слів.

09.11.2020

"Природа та фантазія"

За ініціативи членів ДЮГО "МІСТ" для учнів 1-5-х класів було організовано виставку декоративно-прикладного мистецтва із природних матеріалів.
Учасники повинні були роботу лише із природних матеріалів. Усі роботи були продемонстровані членам журі у складі директора школи - Фомичової О. Л., та заступників директора з навально-виховної роботи - Ткаченко М.Ю., Наумова О.А. і Фастивець С.О.
Після перегляду всіх робіт, журі виставило бали. Та наприкінці виставки відбулося нагородження переможців.
14.10.2020

Привітання до Дня захисника України "Слова доброти"

Учні молодшої школи підготували до Дня захисника України відеопривітання "Слова доброти". Після уроку присвяченому історії Дня захисника України усні 1-4-х класів зробили відеопривітання, яке було розміщено на відеохостингу Youtube.
02.10.2020

Згадайте шкільні роки

За ініціативи ДЮГО "МІСТ" до Дня працівників освіти був проведений квест "Згадайте шкільні роки". До підготовки квесту приєдналися учні старших класів нашої школи.

26.09.2021

Традиція продовжується...

26.09.20 року традицію дня здоров`я підхопили учні 5-8-х класів. Разом із активістами ДЮГО "МІСТ" хлопці та дівчата навчились ставити намети, збирати рюкзаки у похід та спритно діяти у надзвичайних ситуаціях.

19.09.2020

День здоров`я

Щорічний день здоров`я для молодших класів, як завжди підготували та проводять активістки ДЮГО "МІСТ" разом із учнями 10-А класу.

Кiлькiсть переглядiв: 0