ТРАВЕНЬ, 2019

Підготовка до свята "Останній дзвоник"

Пресс-цент учнівського самоврядування презентує спецвипуск газети, присвячений 74 річниці Перемоги над нацизмом

КВІТЕНЬ, 2019

34.04.2019

24.04.2019 в Адміністрації Шевченківського району відбулася зустріч Координаційної ради Асоціації дитячо-юнацької громадської організації Шевченківського району «Лідер ХХІ», до якої входять 29 лідерів учнівського самоврядування шкіл району, з головою Адміністрації Володимиром Котковським. Під час зустрічі учні познайомилися з роботою центру надання адміністративних послуг, прозорого офісу, пенсійного фонду. Після екскурсії відбулася бесіда голови Адміністрації з лідерами, в ході якої були намічені подальші плани взаємодії та співпраці.

Представником нашої шкільної ДЮГО "МІСТ" на цій зустрічі була учениця 9-А класу Гриневич Анна.

БЕРЕЗЕНЬ, 2019

07.02.2019

До свята 8 березня було підготовлено та проведено святковий концерт

ЛЮТИЙ, 2019

До Дня 8 березня активісти ДЮГО "МІСТ" провели акцію "Актова зала" (оформлення зали до свята)

14.02.2019 до Дня закоханих активісти нашого ДЮГО взяли участь в заходах:

- Пошта "Валентинка";

- квест "Весело про кохання"

- вікторина "Любові чарівні сторінки"

web-квест "Стріла Амура"

СІЧЕНЬ, 2019

22.01.2019

Літературно-музична композиція «Сила українського народу в єдності!» до Дня Соборності України.

18.01.2019

На базі ХСШ № 50 відбувся районний етап міського конкурсу учнівських громадських ініціатив «Марафон унікальних справ», в якому взяли участь представники ДЮГО "МІСТ" нашої школи Івченко М. та Непийвода Є. (8-А клас)

Вони представили соціальний проект "#Меседж доброти""

ГРУДЕНЬ, 2018

27.12.2018

Для учнів 5-11 класів було проведено розважальну програму "Новорічні пригоди в Простоквашино"

18.12.2018

У школі за ініціативи ДЮГО "МІСТ" розпочався творчий конкурс "Новорічний вітраж

Шкільна організація самоврядування "МІСТ" взяла участь у благодійній акції за ініціативою активу АДЮГО "Лідер ХХІ" до Дня Святого Миколая "Чарівний чобіток від Святого Миколая"
Акція проводиться на користь вихованців Обласного дитячого центру "Гармонія".
04.12.2018 на базі Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» відбулася звітно-виборча конференція Харківської міської організації учнівського самоврядування.
Представник ДЮГО "МІСТ" ХСШ № 29 Ємельянов А. (9-А клас) взяв участь в акціях «Пошта миру» та флешмобі «Дзвоник миру».

ЛИСТОПАД, 2018

30 листопада була проведена традиційна акція "Від серця до серця". Під час "Осіннього балу" відбувся благодійний аукціон, на якому були представлені лоти зроблені учнями, батьками та вчителями школи.
На зібрані кошти були придбані 15 комплектів постільної білизни для відділення паліативної допомоги «Дитячий хоспіс» при КЗОЗ «Харківська міська дитяча лікарня №5»
16. 11. 2018 в ХСШ № 29 відзначили День толерантності. Були проведені різноманітні заходи:
- Проект "Календар Толерантності" ;
- Психологічна акція "Потиск долонь";
- учні 8-А класу організували та провели соціальну акцію "Ти і я, та ми з тобою" серед учнів початкової школи;
- вихованці ГПД (вих. Власюк В.Р.) провели творчу акцію "Толерантність - дорога до миру"
9 листопада 2018, в День української писемності та мови, всі бажаючі могли долучитися до написання 18-го радіодиктанту національної єдності.
Диктант називався «Крила України». Його текст об 11.30 зачитав у прямому ефірі UA:Українського радіо доцент Київського університету імені Бориса Грінченка, теле- і радіоведучий Олександр Авраменко.
Хто не встиг написати диктант, ще може зробити це. Аудіоверсію буде викладено на сайті UA: Українське радіо.
У нашій школі до написання радіодиктанту долучилися вчителі та учні старших класів.
8 листопада 2018 на базі гостинної ХСШ № 132 пройшла звітно-виборча конференція АДЮГО Шевченківського району "Лідер ХХІ".
Нашу школу на конференції представили активісти ДЮГО "МІСТ"

фотозвіт

5 листопада 2018 члени шкільної організації "МІСТ " провели благодійну акцію "Від теплої руки дитини..."
01.11.2018 в школі відбувся "Гарбузовий фестиваль", ініційований представниками євроклубу "Flight".
Під час проведення фестивалю було проведено:
- виставка "Гарбузова композиція";
- конкур малюнків:
- дегустація блюд з гарбуза;
- конкурс "Маска осені"

ЖОВТЕНЬ, 2018

20.10.2018 учні 9-А класу відвідали День відкритих дверей у ХНЕУ ім. С.Кузнеця.

фотозвіт

День захисника України у цьому році учнів та вчителів школи відзначили акцією "Дякуємо воїну!", в рамках якої діти виготовили сувеніри, обереги, подарунки та листівки для військових української армії; провели тематичні зустрічі та години спілкування з військовими, випускниками школи, батьками.
10.10.2018 на базі ХЗОШ № 159 відбувся районний етап міського чемпіонату з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» серед закладів загальної середньої освіти м. Харкова сезону 2018/2019 навчального року, в якому взяла участь команда ХСШ № 29 (керівник Чернишова Ю.Т.)
5 жовтня 2018 відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівника освіти.

фотозвіт

СЕРПЕНЬ-ВЕРЕСЕНЬ 2018

24 вересня 2018 на базі ХСШ № 99 пройшло засідання Координаційної ради Асоціації дитячо-юнацьких громадських організацій Шевченківського району "Лідер ХХІ". Нашу школу на засіданні представила лідер ДЮГО "ДІМ", учениця 10-А класу Ігнатенко Тетяна.
21 вересня 2018 року у школі відзначили Міжнародний День Миру.Активістами шкільної організації самоврядування було проведено акцію "Право на мир має кожна людина".
Учні розпочали підготовку до свята "День працівника освіти"
10.09.2018 в школі відбулися різноманітні заходи до Міжнародного Дня грамотності. Активісти ДЮГО "МІСТ" взяли активну участь в заходах до Міжнародного Дня грамотності.

фотозвіт

10.09.2018 в школі відбулися різноманітні заходи до Міжнародного Дня грамотності. Активісти ДЮГО "МІСТ" взяли активну участь в заходах до Міжнародного Дня грамотності.
фотозвіт
08.09.2018 у ЦПКіВ ім. М.Горького відбувся V спортивний ярмарок "Харків-спортивна столиця". Зірковим гостем заходу був відомий телеведучий і лідер спортивного руху "JuniorZ" Олександр Педан, який разом з олімпійськими чемпіонами провів масову зарядку. Учасниками заходу були і активісти ДЮГО "МІСТ".
07 вересня 2018 у школі пройшов День безпеки дорожнього руху. Активісти шкільного самоврядування провели вікторину "Абетка дорожнього руху" для учнів 2-4 класів
3 вересня 2018 року відбувся Перший урок, присвячений нашій державі та її місцю в Європі, за темами: “Діти об’єднують Україну”, “Розкажемо Європі про себе”, “Українці серед інших європейських націй”, “Будуємо справжню демократичну країну”. В уроках взяли активну участь представники ДЮГО "МІСТ"
19 серпня 2018 відбувся Міжнародний традиційний легкоатлетичний марафон "Визволення", присвячений Дню міста, 27-й річниці Незалежності України та 75-й річниці визволення м. Харкова від нацистських загарбників, в якому взяли участь представники ДЮГО "МІСТ"
Кiлькiсть переглядiв: 0