21.01.2020

Міжнародний день обіймів

21 січня 2020 року активісти ДЮГО «МІСТ» ХСШ № 29 започаткували проект «Радій за мене, як я за тебе», присвячений Міжнародному дню обіймів.
Мета проекту - підкреслити важливість турботи, уваги, підтримки, зміцнити взаємовідносини учнів.

У школі були створені фотозони, де усі бажаючи мали змогу сфотографуватися зі своїми друзями в обіймах. З отриманих фотографій було створено «Стрічки почуттів».
17.01.2020

"Марафон унікальних справ"

Учениці 9-А класу Мансурова А.та Непийвода Є. представили проект "Будьмо дружніми" на районному етапі міського конкурсу учнівських проектів "Марафон унікальних справ - 2020".

фотозвіт

22.12.2019

"Новорічний вернісаж"

Другий рік поспіль за ініціативи учнівського самоврядування відбувся "Новорічний вернісаж"

18.12.2019

Друге засідання "Школи юного інспектора безпеки"

18.12.2019 на базі Харківського національного університету імені О.М.Бекетова відбулося друге засідання "Школи юних інспекторів безпеки, в якому взяли учать представники шкільного самоврядування учні 8-А класу Маляренко К. та Григоров М.
07.11.2019

Відкрите засідання клубу юних миротворців

Представники ДЮГО "МІСТ" (учні 8-А класу Григоров М. та Маляренко К.) брали участь у відкритому засіданні Клубу юних миротворців на базі Харківської загальноосвітньої школи № 28.

25.10.2019

Свято "Посвята в першокласники"

Активісти шкільної організації самоврядування разом з педагогом-організатором Плахотіною А.В. підготували та провели свято "Посвята в Першокласники" у формі квесту. Першачки відгадували загадки, показали свої знання з англійської мови, складали чарівні пазли та зіграли невеличкі ролі в конкурсі "Театр-експромт". Наприкінці свята першачки склали символ навчання та мудрості , після чого старшокласники нагородили їх посвідченнями Першокласника та солодкими подарунками. А батьки оплесками зустрічали нагородження учнів 1-А класу.

24.10.2019

"Велика рада старшокласників"

Учні 8-А класу відвідали щорічний учнівський форум «Велика рада старшокласників», яким традиційно розпочинає свою роботу Харківська міська організація учнівського самоврядування (ХМОУС).

У заході взяли участь представники усіх районів міста – учні, педагоги, психологи, представники міської батьківської ради.

16.10.2019

Презентація Платформи шкільних медіакомунікацій

16.10.2019 на базі ХНЕУ ім С. Кузнеця в рамках роботи Школи розвитку ХМОУС учні ХСШ № 29 відвідали презентацію Платформи шкільних медіакомунікацій за темою "Корпоративні комунікації як стратегічний напрям діяльності організацій"

15.10.2019

Засідання Координаційної ради АДЮГО "Лідер ХХІ"

15.10.2019 базі ХСШ № 50 відбулося засідання Координаційної ради АДЮГО «Лідер ХХІ», на якому було розглянуто питання щодо роботи учнівських організацій у 2019/2020 навчальному році, участі в учнівському форумі «Велика рада старшокласників», участі у заходах до відзначення 30-ї річниці Конвенції про права дитини та проведення звітно-виборчої конференції АДЮГО «Лідер ХХІ». В заході брали участь представники нашої школи:
- активістка ДЮГО "МІСТ" - учениця 8-А класу Рєзнік А.
- член Координаційної ради - учениця 8-А класу Смірнова К.
11.10.2019

Благодійна акція до Дня захисника України "Долоні доброти"

Завершилась благодійна акція до Дня захисника України "Долоні доброти". Впродовж трьох тижнів всі бажаючі учні, вчителі та батьками могли принести до Кімнати дитячої творчості сувеніри, обереги, вітальні листівки, а також подарунки: солодощі, гігієнічні засоби для наших військових.
Всі зібране буде передано до Харківського військового шпиталю та передане військовим на Сході в межах районної акції "Від теплої руки дитини захисникам моєї України".
07.10.2019

Квест "Птах щастя"

В рамках проведення "Днів шкільного самоврядування" учні 10-А та 11-А класів підготували та провели квест "Птах щастя" серед вчителів школи до Дня працівників освіти.

04.10.2019

День шкільного самоврядування

04 вересня у школі відбувся "День шкільного самоврядування", під час якого учні 9-10 класів проводили уроки замість своїх вчителів. Таку ініціативу запропонували активісти ДЮГО "МІСТ".

Учні 9-А, 10-А класів ретельно готувались до уроків та провели їх на високому рівні.

А учні 11-А класу провели фотосесію «Новий погляд на вчителя».

Цей " День" став своєрідним подарунком учителям школи від старших учнів до Дня вчителя. Щороку діти намагаються якось незвично та цікаво привітати вчителів. Цього року - це "День шкільного самоврядування"

30.09.2019

Осінній вернісаж

За ініціативи ДЮГО "МІСТ" до Дня працівників освіти готується "Осінній вернісаж". До підготовки в конкурсі приєдналися й батьки учнів нашої школи.

26.09.2019

Флешмоб "Право на мир має кожна людина"

До Міжнародного дня миру активісти шкільної організації самоврядування "МІСТ" провели флешмоб "Право на мир має кожна людина"

11.09.2019

Участь в Олімпійському тижні

З 09 вересня по 13 вересня у школі проходить Олімпійський тиждень. Активісти ДЮГО "МІСТ" взяли участь:

- в конкурсі презентацій "«Олімпійський рух: історія та сьогодення». Переможцем стали учні 8-А класу;

- у фестивалі "Музична зарядка". Переможці - команди 8-А , 10-А та 9-А класів.

03.09.2019

Традиція продовжується...

День у школі розпочинається за традицією ранковою музичною зарядкою. ЇЇ підготували та проводять активістки ДЮГО "МІСТ"


Кiлькiсть переглядiв: 0